Všechny

Otevřete si pekárnu používájící naše výrobky!

Horké pečivo z mražených polotovarů: vaše jemné podnikání!

Chtěli byste otevřít pekařství, pekárnu, která by dělala radost zákazníkům, a vám přinášela stálý příjem? Potýkající se se všemi podrobností a složitostí pekařské výroby, nevědomky dospějete k závěru, že to není možné, pokud máte nějaké speciální dovednosti nebo vzdělání. Navíc pekárny plného cyklu vyžadují obrovských investic, kterých se začínajícímu podnikateli často nedostává.

Nyní však je všechno možné.

Chleb pšenično-žitný

Pšeničnožitný chléb obsahuje větší podíl pšeničné mouky než žitné. Pšenice je zdrojem vitamínů B1, B2, B6 a PP a žito má významný podíl minerálních látek. Vyskytuje se zde zejména vápník, draslík a fosfor.

Při snaze o dodržování zásad zdravé výživy je výhodnější vsadit na chléb s vyšším podílem žita (žitnopšeničný chléb/žitný chléb) nebo chléb celozrnný, kde je více vlákniny a výživných látek. Pšeničnožitný chléb však zdravému člověku nemůže uškodit ani při denní konzumaci.

Chleb pšeničný

GRANHUS pekařství s.r.o. nabízí pšeničný chleb. Základem bílého chleba je vymletá pšeničná mouka.

Jak je známo, bílý chléb a pečivo jsou zdrojem tzv. prázdných kalorií. Do těla sice dodají energii, ale jen minimum mikroživin, jako jsou vitamíny, minerální látky, či stopové prvky.

Bílá mouka byla vyvinuta s ohledem na zvýšení trvanlivosti a také kvůli barvě, jelikož jemně mletá bílá mouka bývala považována za kvalitnější. Vyrábí se mletím endospermu, tedy vlastně vnitřní části zrna.

Pages